Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Wat te doen met Pasen met je Hofpas?

Posted by admin 16-04-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het paasweekend staat voor de deur! Wat ga jij doen? Gezellig met de familie brunchen of genieten van het lekkere weer op Scheveningen?

 

Je kan bij veel ondernemers en restaurants terecht voor extra Hofpasvoordeel tijdens het paasweekend.

 

Wij zetten ze voor je op een rij! 

 

Ontdek jouw voordeel tijdens het paasweekend! 

 

  • Geniet van een heerlijke brunch bij het Fletcher Hotel Leidschendam. Op vertoon van je Hofpas krijg je 15% korting. Tijdens de paasdagen komt de paashaas langs en kan je een leuke speurtocht doen. De paasbrunch kost €24,50.

 

  • Ga je klussen dit paasweekend? Bij EcoCoatings krijgen alle hofpashouders GRATIS grondverf bij aankoop van dezelfde hoeveelheid aan zijde of hoogglans verf!

 

  • Of lekker uitwaaien op het strand en vervolgens genieten van een lunch of diner bij La Galleria Boulevard. Op vertoon van de pas krijg je een GRATIS welkomstdrankje met een amuse.

 

 

  • Ervaar heerlijke Italiaanse wijnen dicht bij huis bij Gusto en beleef een stukje Italië in de stad. Op vertoon van je pas krijg je een welkomstdrankje met een amuse.

 

  • Zin om heerlijk samen met de familie te brunchen op Eerste of Tweede Paasdag? Coffeelicious verzorgt een all-in family Paasbrunch. De brunch kost €14,95 per persoon, reserveren kan via de website. Op vertoon van de pas krijg je 10% korting!  

 

Fijne Pasen!