Nieuw:
Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Opening De Opkikker
Opening De Opkikker
17-05-2021 0

4 tips voor facebook strategie

Posted by admin 08-11-2017 0 Comment(s) Partnernieuws,

Het bijhouden van je Facebookpagina schiet er bij veel ondernemers nogal eens bij in. Eén van de belangrijkste problemen is om steeds weer nieuwe en leuke onderwerpen te bedenken. Daarom een paar handige tips:

 

Tip 1: Bedenk voor wie je schrijft

 

Het allerbelangrijkste is om na te denken voor wie je schrijft. Verplaats je in de klant en vraag jezef af wat hij of zij leuk zou vinden om te lezen. Het helpt soms om 1 concreet persoon in gedachten te nemen. Jouw model-klant zeg maar. Dan komen de ideeën vanzelf...

 

Tip 2: Vertel over jezelf

 

De beste content tip is: laat jezelf zien. Mensen doen zaken met mensen. Een persoonlijke foto of video komt het dichtst bij echt contact. Mensen waarderen persoonlijke verhalen het meest op Facebook. 

 

Het is veel fijner om informatie van jou als persoon te krijgen dan informatie van je bedrijf. Behandel vragen van klanten of laat zelf nieuwe producten zien.

 

Tip 4: Speel in op actualiteit

 

Treed je liever niet zelf op de voorgrond dan kun je ook denken aan:


– Speel in op de feestdagen
– Schrijf over actuele zaken
– Deel tips met je netwerk
– Verzin een leuke actie

 

Tip 4: Toch geen zin en/of tijd. De Hofpas kan helpen 

 

Wij helpen je graag met het opzetten of bijhouden van je Facebookpagina. We zetten dan een Facebookpagina voor je op en verzorgen de content met drie actuele plaatsingen per week waarvoor jij een content-(idee)  aanlevert. We gaan van start met een beperkt aantal partners. Stuur ons een berichtje op Facebook of bel 070 22 11 485. Kosten: vanaf € 10,- per week.