Korting Parkpop Saturday Night + winactie!

Posted by admin 05-06-2018 0 Comment(s) aanbieding uitgelicht,

Eind juni is het weer zover PARKPOP! En dit jaar is het voor het eerst een heel Parkpopweekend met op vrijdag natuurlijk Parkpop Downtown, op zaterdag het gloednieuwe Parkpop Saturday Night en zondag het oude vertrouwde popfestival in het Zuiderpark.

parkpop kortingscode


Met je Hofpas krijg je 20% korting op je ticket voor Parkpop Saturday Night! Vraag De Hofpas gratis aan! En profiteer van deze super toffe aanbieding.

 

We hebben ook een geweldige winactie! Wil je kans maken op 2 tickets voor Parkpop Saturday Night? Vraag De Hofpas gratis aan en mail onder vermelding van “Parkpop Saturday Night winactie Website” naar info@dehofpas.nl! Op 15 juni maken we de winnaar bekend via onze nieuwsbrief en hij/zij ontvangt persoonlijk bericht van ons.

 

Parkpop Saturday Night maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het Parkpop weekend. Op zaterdag 23 juni kan je in het Zuiderpark genieten van een avond vol hits uit de laatste decennia. Op het programma staan grote namen als Kim Wilde, Clouseau, De Dijk en acts als Hot Chocolate en Gruppo Sportivo. Het belooft in ieder geval een topavond te worden! Geniet van de muziek, de sfeer en de gezelligheid.

 

Hofpasprijs ticket: €30,80 i.p.v. €38,50!

 

Klik hier voor de kortingscode en boek hier je tickets.

 

Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland waar je kunt genieten van meer dan 30 nationale en internationale top acts welke verdeeld zijn over 6 verschillende podia in het Zuiderpark. Artiesten als Blof, De Jeugd van Tegenwoordig, The Go! Team, Danny Vera en The Dubbeez zijn aanwezig! Check hier het volledige programma.

 

Op vrijdag is er weer een echte Glam Night op en rondom de Grote Markt. Een supervol programma staat voor je klaar en er zijn feesten bij De Zwarte Ruiter en het Paard.  

 

Dus blok je hele agenda voor 22, 23 en 24 juni voor een super tof weekend vol met muziek!

 

Ook profiteren van deze en nog vele andere voordelen? Vraag De Hofpas dan gratis aan!

Partner van De Hofpas worden? Begin vandaag nog met het genereren van extra business. Meld je aan als partner van De Hofpas! Tot 1 januari 2019 geheel gratis en wordt niet automatisch verlengd.