Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Maak je huis voorjaarsproof met Hofpasvoordeel!

Posted by admin 26-02-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

De lente staat voor de deur, tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak! Heerlijk het huis opruimen, alles schoon maken en nieuwe planten in huis halen. Lekker het huis even helemaal opfrissen! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het heel rigoureus aan te pakken en de boel te gaan verbouwen of juist wat nieuwe meubels in huis te halen. Maak je huis voorjaarsklaar met De Hofpas!

 

Ontdek hoe je voordelig je huis voorjaarsproof kan maken met De Hofpas!

 

Filya indoor garden

1) De grote voorjaarsschoonmaak

 

De grote schoonmaak staat natuurlijk op nummer 1! Alle keukenkastjes uitruimen, badkamer van top tot teen reinigen en de ramen lappen. En dat natuurlijk met een schoonmaakmiddel wat lekker ruikt en het liefst ook nog milieuvriendelijk is. Voor je schoonmaakmiddelen met voordeel kan je terecht bij Ekoplaza, Spar City en Supermarkt De Goudse Hoek.  

 

2) Geef je huis kleur

 

Geef je huis een fris kleurtje. Als je het iets groter wilt aanpakken maar juist een klein budget hebt, dan is een muurtje verven een hele goede oplossing. Het zorgt voor een enorme verandering in je interieur en is relatief goedkoop. Afhankelijk van de kleur kan je eigenlijk voor een groot deel de sfeer in de kamer bepalen. Met je Hofpas kan je bij meerdere verfhandels terecht waaronder Verfhandel van Laar en EcoCoatings. Of ga voor een leuke print en haal behang van Stahlecker!  

 

3) Laat je huis leven met bloemen en planten

 

Haal gezellig wat nieuwe planten en bloemen in huis. Deze zorgen er vrijwel gelijk voor dat je huis meer leeft en het ziet er veel gezelliger uit! Met je Hofpas krijg je voordeel bij meerdere zaken die planten en bloemen verkopen zoals Filya Indoor Garden, De Bloemendoos en Morcus Planten en Bloemen. Bekijk hier alle voordelen op bloemen en planten.

 

4) Creëer meer sfeer

 

Met wat kleine accessoires kan je je huis wat meer sfeer geven. Een mooie vaas of juist een leuke lamp er bij. Met je Hofpas kan je bij zowel nieuwe als tweedehands winkels terecht voor voordeel. Tweedehands bij de Refurbishshop en Tony’s Garage Sale en nieuw bij Gomsa en Inter Comfort Meubelen.Tonys Garage Sale

 

5) Het roer om en echt verbouwen

 

Is je huis toe aan een grote verbouwing en wil je graag je badkamer of keuken aanpakken? Bij La Baderina en Ed Alter Sanitair profiteer je van Hofpasvoordeel.  

 

6) Kom je er zelf niet uit? Vraag advies

 

Wil je graag je huis veranderen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ga dan voor een interieuradvies. Met behulp van Roomwit vindt je de juiste stijl, kleur en inrichting voor jouw woning. Zij vindt de juiste mix om jouw woning optimaal tot z’n recht te laten komen. Bekijk hier de adviezen van Roomwit.