Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Halloween Hofpaspartners en activiteiten

Posted by admin 24-10-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Ga griezelen met je Hofpas! Er zijn komend weekend veel leuke Halloween-activiteiten en evenementen. Wij zetten de leukste Hofpaspartners met Hofpasvoordeel voor je op een rij!

 

Halloween Scheveningen  - 27 oktober 

 

In de Keizerstraat worden op 27 oktober je de stuipen het lijf gejaagd. In de gehele straat kan je namelijk griezelen! Er zijn enorm veel activiteiten georganiseerd zoals een tekenwedstrijd, 80’s Halloween party,  er is een horror café, een echt spookhuis in het buurtcentrum Kommunika, er is een lampionnenoptocht en je kan je laten schminken. Trick or treat start om 19:00 dus wees er op tijd bij. 

 

Hofpaspartners in de Keizerstraat:

Meneer Chocola
Ernies
Happy Wool
DUO Eten & Drinken
Cafe de Bayonne
Hollandsche Hap

 

Griezelen in het Mauritshuis – 28 oktober

 

Op zondag is het weer familiedag in het Mauritshuis. Ga je mee op ontdekkingstocht naar echte schedels, verkleedfeestjes en een huiveringwekkende doktersles in het Mauritshuis? Daarna kan je zelf aan de slag gaan en je eigen Halloween-stilleven schilderen.

De workshop is voor kids vanaf 6 jaar.

Kosten: €7,-

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Brasserie Mauritshuis

 

 

Wowzone - Halloween Fortnite lasergame party– 27 oktober 

 

Een battle royale in FORTNITE-style! Als je de zombie wave overleeft, mag je iedere ronde, afhankelijk van je score weapon upgrades kiezen en andere perks bemachtigen. Ga de strijd aan!

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Wowzone
 

 

Botanische tuin TU Delft – 26 oktober

 

In de Botanische tuin is er op 26 Halloween-avond vanaf 17:00. Je kan een spookachtige speurtocht doen, mummie kandelaar maken, marshmallows roosteren bij het kampvuur, er is een scary photobooth, schminken en er is een spannende spookkas (ze laten je niet schrikken). Je kan een activiteiten stempelkaart kopen voor €2,-.

Het Hofpasvoordeel is helaas tijdens Halloween niet geldig maar wil je de Botanische tuin op een andere dag bezoeken dan profiteer je wel van je Hofpas! Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Botanische Tuin TU Delft.

 

 

Braderie met kinderrommelmarkt en Halloween in de Leyweg - 26, 27 en 28 oktober

 

Op 26, 27 en 28 oktober kan je griezelen in de Leyweg! Bij het Speelhonk kan je allemaal Halloween activiteiten doen. Van maskers maken tot pompoenen snijden, verkleedwedstrijd en levende pompoenen. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er zelfs een spookhuis. Op 26, 27 en 29 oktober is er ook weer een gezellige braderie met kinderrommelmarkt.  

 

Partners in de buurt:
Bab Mansour 

Opticus Brillen en Contactlenzen

Uncle John

 

Veel griezelplezier!