Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Goede voornemens met Hofpasvoordeel

Posted by admin 03-01-2019 0 Comment(s)

Het is 2019 en natuurlijk hebben we allemaal weer goede voornemens voor het nieuwe jaar. Gezonder eten, meer sporten, er vaker op uit gaan, beter voor jezelf zorgen kortom gezonder leven en meer genieten in 2019. En als het kan, dan het liefst ook nog voordelig uiteraard. Wij zetten de partners die passen bij de goede voornemens voor je op een rij!

 

Gezonder eten 

 

Laten we beginnen met gezonder eten. Meer groente en fruit, minder vlees en minder suikers. Wij zetten de partners voor je op een rij. Van waar je het beste groenten kan kopen tot aan hulp bij gezonder eten.

 

 

Meer bewegen en sporten 

 

Sporten moet leuk zijn anders is het moeilijker vol te houden. Dus ontdek welke sport jij het leukste vind om je lichaam meer in conditie te krijgen. Met je Hofpas kan je bij veel sportscholen proberen welke sport jij het leukste vind en welke sportschool het beste bij jou past.

 

Beter voor jezelf zorgen
 

Als je beter voor jezelf zorgt, zal je je ook beter voelen. Dus neem wat tijd voor jezelf en geniet van een heerlijke schoonheidsbehandeling!

 


Uitjes in Den Haag


Ga er vaker op uit! Verleg je grenzen, zoek vaker vrienden op, ontdek Den Haag op een andere manier. Geniet volop en doe meer leuke dingen in het leven. Haal het beste uit de dag.

 


Het beste uit jezelf halen
 

Werk aan je innerlijke rust, ontspan eens wat vaker. Dit zal je zeker goed doen! Neem wat tijd voor jezelf om je te ontwikkelen zodat je het beste uit jezelf kan halen. 

 

 

De Hofpas wenst je een voordelig 2019! En dat al je wensen en dromen uit mogen komen en dat je natuurlijk je goede voornemens vol houdt!