De Hofpas 1 jaar: introductie Liever Lokaal Dag

Posted by admin 02-10-2018 0 Comment(s)

Vorig jaar op 1 oktober werd De Hofpas officieel gelanceerd op Kijkduin. Het was een feestelijke opening, waarbij De Hofpas letterlijk over Den Haag werd uitgerold. Deze week vieren wij ons 1-jarig jubileum, samen met een aantal ondernemers die vanaf het begin zijn aangesloten. Daarnaast roepen we de eerste zaterdag van oktober officieel uit tot Liever Lokaal Dag; een dag waarop de lokale ondernemers extra in het zonnetje worden gezet.

 

 

Video: rondje langs de partners

Als start van Liever Lokaal Dag zijn we langsgegaan bij een aantal partners van het eerste uur en hebben ze verrast met een cadeau van een andere Hofpaspartner. Zo gaf bijvoorbeeld bakkerij Bab Mansour Marokkaanse baklava aan The Chocolate Shop, die op zijn beurt chocolade gaf aan de volgende partner. Alle partners waren erg blij met de lekkere en leuke producten en wij met deze bijzondere dag.

 

Liever Lokaal Dag – eerste zaterdag van oktober

Al die ondernemers met hun inspirerende verhalen en mooie producten en diensten verdienen uiteraard een groter podium. Daarom roepen wij de eerste zaterdag van oktober uit tot Liever Lokaal Dag: een dag, waarop wij mensen aansporen iets extra’s te kopen bij hun favoriete lokale ondernemer als dank voor het leuker maken van de buurt. Een cadeautje geven kan natuurlijk ook!

Lekker naar dat ene speciale restaurant in het Zeeheldenkwartier, die exclusieve tassenwinkel op het Noordeinde of de heerlijke ambachtelijke keurslager in Zoetermeer. Je doet er de ondernemer en jezelf een plezier mee!

 

De Hofpas: al 1 jaar voordeel in jouw buurt!

In 1 jaar zijn we vele mooie partners en samenwerkingen rijker. Inmiddels hebben 50.000 mensen een gratis Hofpas en kunnen zij elke dag profiteren bij meer dan 650 winkels, restaurants, attracties, culturele organisaties, wellness- en sportclubs in de regio.

Regio Den Haag heeft zo veel te bieden op het gebied van cultuur, uitgaan en horeca dat we pashouders willen inspireren om er vaker op uit te gaan. En met de Hofpas wordt dat natuurlijk veel aantrekkelijker.

 

Dus…..doe mee en support your locals!