.

De Hofpas 1 jaar: introductie Liever Lokaal Dag

Posted by admin 02-10-2018 0 Comment(s) Dit is de Hofpas,

Vorig jaar op 1 oktober werd De Hofpas officieel gelanceerd op Kijkduin. Het was een feestelijke opening, waarbij De Hofpas letterlijk over Den Haag werd uitgerold. Deze week vieren wij ons 1-jarig jubileum, samen met een aantal ondernemers die vanaf het begin zijn aangesloten. Daarnaast roepen we de eerste zaterdag van oktober officieel uit tot Liever Lokaal Dag; een dag waarop de lokale ondernemers extra in het zonnetje worden gezet.

 

 

Video: rondje langs de partners

Als start van Liever Lokaal Dag zijn we langsgegaan bij een aantal partners van het eerste uur en hebben ze verrast met een cadeau van een andere Hofpaspartner. Zo gaf bijvoorbeeld bakkerij Bab Mansour Marokkaanse baklava aan The Chocolate Shop, die op zijn beurt chocolade gaf aan de volgende partner. Alle partners waren erg blij met de lekkere en leuke producten en wij met deze bijzondere dag.

 

Liever Lokaal Dag – eerste zaterdag van oktober

Al die ondernemers met hun inspirerende verhalen en mooie producten en diensten verdienen uiteraard een groter podium. Daarom roepen wij de eerste zaterdag van oktober uit tot Liever Lokaal Dag: een dag, waarop wij mensen aansporen iets extra’s te kopen bij hun favoriete lokale ondernemer als dank voor het leuker maken van de buurt. Een cadeautje geven kan natuurlijk ook!

Lekker naar dat ene speciale restaurant in het Zeeheldenkwartier, die exclusieve tassenwinkel op het Noordeinde of de heerlijke ambachtelijke keurslager in Zoetermeer. Je doet er de ondernemer en jezelf een plezier mee!

 

De Hofpas: al 1 jaar voordeel in jouw buurt!

In 1 jaar zijn we vele mooie partners en samenwerkingen rijker. Inmiddels hebben 50.000 mensen een gratis Hofpas en kunnen zij elke dag profiteren van extra voordeel bij meer dan 650 winkels, restaurants, attracties, culturele organisaties, wellness- en sportclubs in de regio. Het aanbod varieert van een aanbieding bij de bakker tot aan voordeel bij een familie-uitje.

Regio Den Haag heeft zo veel te bieden op het gebied van cultuur, uitgaan en horeca dat we pashouders willen inspireren om er vaker op uit te gaan. En met de mooie aanbiedingen wordt dat natuurlijk veel aantrekkelijker.

 

Dus…..doe mee en support your locals!

 

Hofpasvoordeel Bab Mansour: 10% korting op de rekening en op alle ambachtelijke lekkernijen. 


Hofpasvoordeel The Chocolate Shop: 10% korting op je eerste aankoop in de winkel. Woon je in Den Haag, dan is de verzending gratis bij aankoop in de webshop met de volgende kortingscode: 'ohohchoco'


Hofpasvoordeel Buitengoed Dorrepaal: 10% korting op alle planten


Hofpasvoordeel Lekker Brood: 50% korting op je verse aankopen Brood en Banket, tussen 16.00 en 18.00 u


Hofpasvoordeel Partyzz: 10% korting op aankopen boven de € 15,00 of bij bestelling van helium ballonnen / ballondecoraties: Latexballonnen gevuld met helium €1,25 per stuk ipv €1,50 ( bij 10 stuks of meer.)