Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

De Fahrenheitstraat voor dagelijkse en bijzondere boodschappen

Posted by admin 22-05-2017 0 Comment(s) De buurt in,

De Fahrenheitstraat vormt, samen met de Thomsonlaan en het Thomsonplein, het hart van de geliefde bomenbuurt. De Fahrenheitstraat is al een bloeiende winkelstraat vanaf 1920 en bruist nog elke dag aan alle kanten.

 

Je kunt er in de supermarkten en de vele speciaalzaken zoals slagers, groenteboeren en bakkers, terecht voor je dagelijkse boodschappen. Maar ook voor schroeven en spijkers, de leukste kleren, bijzondere koffie of olijfolie ben je op de Fahrenheitstraat aan het juiste adres.

 

Levendig en vrolijk

 

De Fahrenheitstraat is een levendige straat. Een vrolijke combinatie van winkelend  publiek en lossende leveranciers, met daartussen door fietsers, kinderen die van school komen en auto’s op zoek naar een parkeerplek. En dat alles in een gemoedelijke harmonie. En de fantastische nieuwe kiosken zorgen permanent voor een vrolijke marktsfeer.

 

In de Fahrenheitstraat is ook een keur aan horeca te vinden. Geniet van een lekkere kop koffie in The Upside Cafe of een heerlijk oublie bij De Lorenzo.

  

Een geliefde straat

 

Frederik van Straaten komt al meer dan vijftig jaar in de Fahrenheitstraat. 'Ik ben vaak weggeweest maar ik kom hier altijd weer terug. Vroeger vond ik het wel mooier, met het West-End-theater (pand van de PLUS)  waar Toon Hermans nog heeft opgetreden. En het Vroom Warenhuis, daar kwam de hele buurt. Maar met de komst van de banken en terassen is het de laatste tijd wel weer een stuk leuker geworden. Vroeger had ik geen tijd,  maar nu trakteer ik mezelf op een goede kop koffie bij de jongens De Lorenzo. 1e klas zaak!'

 

Klik hier voor je voordeel bij de Lorenzo.

 

Becca Vanderlaan kwam voor de liefde uit Canada naar Nederland en woont nu al weer 15 jaar met plezier in de Bomenbuurt en komt regelmatig op de Fahrenheitstraat. 'Leuke winkels en je krijgt er altijd goed advies. Maar mijn persoonlijke favoriet is the Upside Cafe waar mensen met Down bedienen. Mijn zusje heeft ook Down-syndroom, dus daarom steun ik ze graag. Maar ook de koffie is goed, vooral die met een shot.' 

 

Kortom de Fahrenheit is een heerlijke winkelstraat voor al je dagelijkse en bijzonder boodschappen.

 

Klik hier voor je voordeel bij the Upside Cafe.

 

 

De volgende winkeliers hebben zich aangesloten bij de Hofpas: