Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

8 x er op uit met je Hofpas in de meivakantie

Posted by admin 24-04-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is meivakantie!

 

Heerlijk weer, de eerste lammetjes zijn geboren en de bloemen komen uit de grond tevoorschijn. Wat is de lente toch een fijn seizoen!

 

Inmiddels hebben we ook de warmste Pasen ooit gehad en is het meivakantie. Tijd om er op uit te gaan met de kinderen en te genieten. Ga er lekker op uit! 

 

Ontdek wat je allemaal kan doen deze meivakantie met Hofpasvoordeel!

 

  1. Humanity House, bij Humanity House kan je via een intense ervaringsreis in de huid kruipen van een vluchteling. Vraag jij je wel eens af hoe het is om te moeten vluchten van huis en haard? Ervaar het in het Humanity House! Speciaal Hofpasvoordeel voor de gehele maand mei: toegang voor maar €1,- ipv €9,50!!
  2. Hartbeach, de plek waar je het hele jaar kan surfen, chillen, shoppen en lekker een hapje kan eten. Wil jij graag leren surfen? Op vertoon van de Hofpas krijg je een introductie surfles inclusief materiaal en €15,- aan huurtegoed voor maar €35,- .
  3. Midgetgolf Zuiderpark, ga lekker een middagje midgetgolfen in het Zuiderpark. Er zijn mooie, uitdagende en afwisselende banen en voor ieder wat wils. Jouw voordeel: 25% korting op het midgetgolfen!
  4. Tourist Tram, ontdek Den Haag met de Tourist Tram. Rijd met de historische tram door Den Haag en luister naar de interessante tour. Het is een Hop-on Hop-of tram dus je kan overal tussendoor uitstappen en later weer instappen. Hofpasvoordeel: €2,00 korting op de Tourist Tram dagkaart (geldt alleen op kaartjes aangeschaft in de tram).
  5. Outdoor Delft, paintballen, boogschieten en archery attack. Bij Outdoor Delft kan je je gegarandeerd uitleven deze meivakantie. Jouw Hofpasvoordeel: Boogschieten: Ma t/m vr €7,- Za en zo €7,50,- Archery attack: Ma t/m vr €15,- Zo en zo €15,-
  6. Powerboat Scheveningen, spanning, sensatie en plezier. Een dagje uit om nooit meer te vergeten! Vaar met snelheden van 100 kilometer per uur, spring over de golven en ga met haakse bochten door de zee. De achtbaan is er niets bij! Op vertoon van de Hofpas, 10% korting op de tickets.
  7. Jeu de Boulesclub De Goede Worp, een vereniging voor jong en oud. Hier leer je de fijne kneepjes van een fascinerende sport. Wil jij deze vakantie ook een balletje gooien? Op vertoon van de Hofpas: de eerste 3 keer GRATIS boulen en geen inschrijfgeld t.w.v. € 10,- .
  8. Wandeltour Rondje Den Haag, ontdek het oude centrum van Den Haag met de ludieke ‘Wandeltour Rondje Den Haag’. Deze komische, nooit meer te vergeten rondleiding door de Haagse binnenstad wil je niet missen. Hofpasvoordeel: €19,50 i.p.v. €22,50

 

Ontdek wat je nog meer kan doen met je Hofpas.

 

Fijne meivakantie!