Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

4 tips voor het verhogen van je omzet met de hofpas

Posted by admin 26-06-2017 0 Comment(s) Over de Hofpas,

TIP 1: Maak duidelijk dat je meedoet met de hofpas
 

Plak de sticker op je ruit, en zet het display goed zichtbaar in de winkel of etalage. Zo weet iedereen dat je Hofpaspartner bent. Of zet een bord op de stoep zoals de Kaasspecialist in Leyenburg. Erg succesvol!

 

Tip 2: Plaats een Hofpas banner op je site.

 

Op dehofpas.nl vind je meerdere banners die je op je website kunt plaatsen. Deze banners zorgen voor een betere ranking in de zoekmachines. Plaats het plaatje op je website en link deze naar  www.dehofpas.nl of plaats de code rechtstreeks op je website, dan laadt het plaatje en de link automatisch. De banner en links vind je op je accountpagina onder downloads.

 

Tip 3: Geef je nieuws door.

 

Heb je een leuk nieuwtje? Een actie of anders interessants voor bezoekers en volgers. Tip ons! Wij zijn altijd op zoek naar leuk nieuws voor de site en onze social media kanalen om meer klanten naar jouw bedrijf te krijgen. Stuur je bericht naar Bert op: info@dehofpas.nl

 

 

Tip 4: Like en deel ons op Facebook.

 

Hoe meer likes op facebook hoe groter en sneller het netwerk van de Hofpas groeit en daarmee ook jouw business. Nog niet gedaan? Doe het nu. Hier. En wij liken ook jullie pagina natuurlijk!