Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

10 onalledaagse voordelen met je Hofpas

Posted by admin 16-01-2019 0 Comment(s)

Wist je dat je met je Hofpas ook terecht kunt bij een zeer bekende makelaar, een prijswinnende goochelclown, een ervaren modelbouwspecialist en de oudste hondensalon van Nederland? De 10 meest uiteenlopende Hofpaspartners vind je in dit artikel!
 

Met ruim 650 partners is het aanbod inmiddels zeer divers. Naast de reguliere Hofpaspartners op bijv. horeca, retail, sport en uitjes zijn er ook hele bijzondere partners met onalledaagse diensten en producten.
 

Leuke, behulpzame en unieke Hofpaspartners die zeker de moeite waard zijn om in het winterzonnetje gezet te worden! We hebben er 10 voor je op een rij gezet:

 

Goochelclown Pica Pica

Pica Pica is Nederlands Kampioen goochelen voor kinderen en verzorgt al jaren entertainment op verjaardagen, familiereünies, winkelopeningen, braderieën, buurtfeesten, schoolfeesten en kinderfestivals.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Goochelclown Pica Pica
 

Elzenaar Makelaars Driebergenstraat

Verhuisplannen? Dan moet je bij Elzenaar zijn! Niet alleen verkopen zij de meeste woningen, ze behalen ook de snelste verkooptijd en hebben de kleinste onderhandelingsmarge in vergelijking met de 10 grootste kantoren in Haaglanden.

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Elzenaar Makelaars Driebergenstraat

 

Nocturlabium & Systemisch Bekeken

Behoefte aan een ECHT goed gesprek? Rik Konincks biedt verschillende, boeiende, spannende sessies aan voor individuele deelnemers, voor hele gezinnen of families, maar ook voor ondernemers of teams die eens op een andere manier willen kijken.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Nocturlabium & Systemisch Bekeken
 

Uitvaartbloemist Momentum Florum

Het vertalen van uw gevoelens in een persoonlijke bloemengroet, voor elk budget, is het streven van Momentum! Hier kan je terecht voor speciale soorten bloemwerk en wordt er rekening gehouden met seizoen en cultuur.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Uitvaartbloemist Momentum Florum

 

Selfline Kappersopleidingen

Selfline kappersopleidingen is sinds 1992 de meest vooraanstaande praktijk kappersopleiding in deeltijd, met locaties in heel Nederland. Je leert het kappersvak in de praktijkavonden onder begeleiding van onze vakkundige docent.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Selfline Kappersopleidingen


Altijd Voorhanden

Van jong tot oud helpen zij bij het oplossen van klussen die blijven liggen of die gedaan moeten worden om het wonen prettiger te maken. Denk aan het plaatsen van wand- en toiletbeugels, het van hoge drempels en het verhogen van meubelen.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Altijd Voorhanden

 

Advocatenkantoor Gopal

Een ambitieus advocatenkantoor met een verfrissende kijk op de advocatuur. Hier kan je terecht voor diverse rechtsgebieden, waaronder Personen en Familierecht, Alimentatie, Jeugdstrafrecht, Ondertoezichtstelling (OTS), Uithuisplaatsing (UHP) en veel meer.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Advocatenkantoor Gopal


De Verhuurbrigade

De Verhuurbrigade heeft alles in huis om jouw verjaardag, familiefeest of ander evenement compleet te maken! Denk aan vrolijke springkussens, stoere stormbanen, praktische partymaterialen, maar ook aan leuke sport- en spelactiviteiten – zoals levend tafelvoetbal en XL games.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij de Verhuurbrigade


Henry's Photodesign

Een zwangerschap is toch wel de mooiste, onalledaagse gebeurtenis die je kan overkomen. Des te belangrijker om dit professioneel vast te leggen. Laat die kleine later zien waar hij/zij gewoond heeft. Bij Henry Badeloe ben je zeker aan het goede adres.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Henry Photodesign

 

Kookplein de Haagse Kookschool

Zelf pasta, Franse tartelettes en/of een lekkere chocolademousse maken? Educatief en gezellig koken, daar staat deze Haagse Kookschool voor. Hier worden kooklessen, in kleine groepjes, voor volwassenen en kinderen verzorgd!
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Kookplein de Haagse Kookschool